Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (8.01 secunde)
Crestinii ortodocsi se pregatesc de cea mai mare sarbatoare a Bisericii, prilej pentru Patriarhul Daniel sa le transmita credinciosilor un mesaj prin care sa le aduca aminte sa se indrepte spre biserica.
Programul evenimentului cuprinde o intrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Tragedia de la Tanacu a fost mana cereasca pentru presa romaneasca, dar mai ales pentru analistii intelectuali ai fenomenelor spirituale si sociologice romanesti. Insusi Nicolae Manolescu, proaspatul „imparat al scriitorilor romani“, si-a dat cu parerea legat de fenomen.
Cotidianul Ziua se numara printre putinele ziare ale caror conduceri au dibuit capcana intinsa de regimul Basescu presei noastre asa-zis libere si societatii noastre asa-zis civile. Si anume de a comite abuzuri incalificabile personalitatilor antipatice.
O stire recenta ne anunta ca Daniel Morar a fost delegat de catre procurorul general al Romaniei pentru a conduce mult comentata DNA inca 90 de zile.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. ... Jean de 26 de ani si C. Daniel, toti din Bucuresti.
"Sa nu se duca arogant in Giulesti" Daniel Pancu, fost jucator si antrenor in Giulesti, a fost pe lista si s-a aratat dezamagit dupa ce nu a fost ales.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
La fata locului s-au deplasat agenti de siguranta publica si grupa operativa a Sectiei 20 Politie, ocazie cu care s-a stabilit ca pe fondul consumului de alcool, grupul format din B. ... VALENTIN de 21 de ani, P. DANIEL de 27 de ani, M. ... VALENTIN de 21 de ani, R.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Numele persoanelor implicate intr-un caz de evaziune de peste sase miliarde lei au impus o discretie deosebita gurilor targului dar si o meticulozitate iesita din comun organelor de ancheta, deznodamantul fiind imposibil de anticipat.
Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi.
Divergentele dintre PNL si PD se acutizeaza in teritoriu, dupa ce saptamana trecuta liberalii din Alba i-au acuzat pe democrati ca au incalcat Protocolul, iar presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, nici nu vrea sa discute cu colegii de alianta.
"Zilele Municipiului Constanta", o sarbatoare pentru care de la bugetul local a fost alocata suma de 3 miliarde si jumatate de lei, are in acest an o oferta variata - spectacole in Portul Tomis, artisti, colocvii tomitane, activitati sportive, iar ca noutate - fanfara armatei militare din Turcia.
sau nu utilizau casele electronice de marcat, comercializand in plus si bauturi alcoolice nemarcate sau marcate necorespunzator.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. ... Bran-Brad-Bega din Eforie Nord si Cleopatra din Saturn. Acestea au fost reclasificate de la doua stele (Bran-Brad- Bega) si o stea (Cleopatra) dupa investitii totale de aproximativ 12 milioane de euro.
Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem si Luminita Anghel, Nico si Vlad Mirita, Cezar Ouatu, Paula Seling si OVI. Alaturi de ei, vedetele populare invitate vor demonstra ca si folclorul poate fi… de Eurovision.
Emisiunea, urmarita de sute de mii de romani, a clasat Kanal D pe primul loc pe Comercial Emisiunea TEO SHOW difuzata pe 1 februarie, in intervalul 15:00 - 16:30, a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu o cota de aproape 20% din piata, in randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.
google-analytics.com